PARTNER IN AUDIOVISUELE
PRODUCTIES & EVENTS

MSE AUDIOVISUEEL

MSE Audiovisueel is uw productiepartner en leverancier van audiovisuele apparatuur voor zowel zakelijke als publieke evenementen.

Evenementen en festivals

Bruiloften

Corporate events

Corporate events

Seminars, symposia & congressen.

Als technische leverancier ondersteunen wij uw event op het gebied van licht, geluid en beeld. Wij zorgen ervoor dat de keynoot speaker goed verstaanbaar is, visuele content door alle gasten duidelijk te zien is en de moderator niet in het donker staat. Vanaf het initiatief tot en met de nazorg staan we voor u klaar en denken we met u mee. Zo bieden we voor elke situatie een gepaste oplossing die aansluit op uw wensen.

  • Versterking van spraak: draadloze handhelds, headsets, dasspeld en catchbox microfoons.
  • PA-speaker systemen voor 50 tot 1000 personen of meer. Op maat berekend en afgesteld op de lokatie.
  • Klein en groot formaat video projecties, LED displays en videowalls.
  • Spotlights en sfeerlicht.
  • Videoregistratie voor online broadcasting of hybride events.
  • Preproductie van beeld- en audiocontent.

Evenementen en festivals

Van bedrijfsevenemten tot festivals en van schoolfeesten tot exclusieve borrels. Wij bieden een totaaloplossing voor elke gelegenheid en maken er samen met u een onvergetelijk ervaring voor de gasten en bezoekers. Onze ruime ervaring heeft ons geleerd dat naast vakkundigheid communicatie de sleutel is tot een geslaagd event.

Verhuur:
bekijk ons assortiment
Download de catalogus

Installatie & Onderhoud

Ook voor koop- en installatieprojecten kunt u bij MSE terecht. Denk hierbij aan een creatief plan voor uw vaste lichtinstallatie, een allround geluidssysteem voor in een foyer of het compleet inrichten van een conferentiezaal voorzien van beeld en geluid. 

Live streaming

Als gevolg van COVID-19 is de vraag naar online en hybride events toegenomen. Een webinar of Zoomconferentie is een goede methode om op een interactieve manier uw doelgroep te bereiken. MSE gaat mee in de trend en biedt een volledige pakketen aan met o.a. multicamera setup, schakeltechnici, verlichting en regie.

Contact

Gieterijstraat 55
2984AB Ridderkerk

Telefoon: +31103070261
Email: info@mse-av.nl

Stel een vraag

Versturen